Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 26 november 2016

Het Genemuider getinte VV Nunspeet won zaterdag met 4-0 van DETO. Enrico Abma hield dus zijn goal schoon. Sijmon Eenkhoorn kwam pas een kwartier voor tijd in de ploeg. IJVV won met 0-2 bij WVF. Bij de ploeg uit IJsselmuiden speelde Siebren Visscher in de basis, Van Lente en Beens zaten niet bij de selectie.

DESZ deed op eigen veld goede zaken tegen SCD, de nummer drie op de ranglijst. Door een 4-1 overwinning (Moorman en Kisjes verdeelden de treffers) staat DESZ nu vast op plek twee. In Wezep won WHC met 2-1 van Go-Ahead Kampen. Bij die ploeg stond Gerhald Visscher niet in de basis, het doelpunt van Kampen werd gemaakt door ex-Sportclupper Nick Bakker. Olympia ’28 won op eigen veld met 3-1 van SEH. Een van de doelpunten kwam van Erik van der Kolk, die in het tweede van Genemuiden heeft gevoetbald.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500