Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Elftal trompetters voor het voetlicht

Geplaatst op: 28 november 2016

Afgelopen zaterdag 26 november, op de jaarlijkse Psalmzangavond met bovenstem van de Stichting Stephanos traden elf leerlingen van Maurice van Dijk voor het voetlicht om de stichting steun te betuigen, maar ook om zelf te wennen aan dit soort avonden en concerten.

De leerlingen zijn geselecteerd op niveau, leeftijd en welwillendheid. De meeste leerlingen kwamen uit Genemuiden en Staphorst. Ook Kampen en Grafhorst liet van zich horen. Henk Bisschop, een van de organisatoren, kwam de vorige editie met die initiatief. Dit jaar hebben we het doorgezet met een mooi voorspel van Psalm 42, genaamd Psalm Gavotte. Mede door Ronald IJmker werd het dit jaar ook weer een meeslepende avond in Hasselt. Verder bracht DUOvanDIJK nog het intermezzo Heilig Heilig Heilig voor het voet licht. De opbrengst is 1600 euro al met al een mooi bedrag na een mooie avond met een dankbaar publiek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500