Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steptocht in de midwinter

Geplaatst op: 30 november 2016

Stepvereniging West Overijssel houdt op zaterdag 17 december de traditionele Midwintertocht. Deze sfeervolle fakkeltocht is een recreatieve en sfeervolle tocht die dit jaar een uur eerder start. De tocht start vanaf het Scoutinggebouw Martin Gasmangroep in Kampen en zal via de stadsbrug een mooie route door de stad en door IJsselmuiden met zijn mooie landschappen maken.

Deze sfeervolle tocht duurt zo’n twee uur met een afstand van zo’n 20 en 25 km. Al jaren zien we deelnemers die nog nooit gestept hebben en hier graag een keer kennis mee willen maken komen. Dit is een mooie manier om kennis te
maken met de step en de gezellige vereniging.

Aanmelden voor de steptocht is mogelijk tot 9 december via de website: www.stepteamkamperzeedijk.nl/midwinter . Deelnamekosten voor deze steptocht bedraagt 7,00 euro per persoon. Steps zijn te huur en na afloop is het mogelijk om (tegen betaling) mee te dineren met een heerlijke stamppot van ‘van Lente’.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500