Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snelvliegers kijken terug op wisselvallig seizoen

Geplaatst op: 30 november 2016

Het seizoen 2016 is ten einde voor De Snelvliegers. Lang niet iedereen zal met een goed gevoel terugkijken. Vrij veel duiven gingen verloren door het wisselvallige weer. Hierbij waren toch ook wel bewezen goede duiven, dus de slechtsten bleven niet alleen achter.

Op landelijk gebied wordt hieraan veel onderzoek verricht doch het lek is nog niet boven. Ondanks dit alles komen toch de besten wel boven drijven, de één wat eerder dan de ander. De snelheidsmensen moeten er staan vanaf het begin, de liefhebbers van de lange adem beginnen zo ongeveer midden in het seizoen en hebben daar hun genoegdoening
aan, dus voor elk wat wils.

Momenteel zijn de jonge duiven zo goed als door de rui en lopen al weer te pronken in hun “zondagse” pak. De ouden hebben wat langer werk maar schieten ook mooi op. Elke  liefhebber beleefd dit op zijn eigen manier en denkt in stilte al weer aan het seizoen 2017.

Onderstaand de liefhebbers die zich dit jaar het meest hebben laten zien op de diverse
afstanden van dichtbij en van de verre.

Kopie van Kampioenschappen 2016

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Snelvliegers kijken terug op wisselvallig seizoen

  1. paul schreef:

    beleeft is met een T

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500