Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Belgische band hoofdact Rock Evening

Geplaatst op: 2 december 2016

Net als andere festivals maakt ook de Stichting Rock Evening de hoofdact bekend. De Stichting Rock Evening doet niet onder voor Pinkpop, Zwarte Cross, Dicky Woodstock, en Dauwpop wat dat betreft.  Op 18 maart komt Koyle uit Belgie komt weer naar Genemuiden. In 2013 gaf de band ook al een legendarisch optreden in de Overtoom.

De Stichting Rock Evening Genemuiden en Koyle hebben samen wat te vieren. Koyle bestaat 20 jaar en komen direct na de première van hun jubileumtour naar Genemuiden. De tour krijgt verder een vervolg in de rest van Europa  Daarnaast bestaat de Rock Evening 10 jaar . Tijd voor een stevig feestje dus.   Over de invulling van het voorprogramma volgt binnenkort meer info.  Hiervoor kijkt de organisatie vooral naar bands uit de regio. Idee? Geef het aan ons door.

In navolging van bovenstaande festivals wordt er nagedacht over een “festivalcamping”. Ook hierover binnenkort meer info.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500