Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Partij vuurwerk in Zwartsluis gevonden

Geplaatst op: 7 december 2016

De politie heeft maandag ongeveer 450 kilo illegaal vuurwerk gevonden in een container aan het Oude Diep. Het vuurwerk is in beslag genomen. Dat bleek eigendom van een 30-jarige bewoner van de Noordoostpolder. Die meldde zich zelf bij de politie.

Het illegale vuurwerk werd ontdekt na een anonieme tip via Meld Misdaad Anoniem. Agenten gingen op onderzoek uit en vonden in een zeecontainer ongeveer 450 kilo aan illegaal vuurwerk. Daarbij gaat het onder andere om nitraten, vlinders en siervuurwerk. Uit onderzoek blijkt dat de zeecontainer wordt gehuurd door de 30-jarige man. Hij heeft zich dinsdag gemeld bij de politie. Het team Milieu van Politie Oost-Nederland heeft het vuurwerk in beslag genomen en een onderzoek ingesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500