Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winterfair levert 5500 euro op voor Refilwe

Geplaatst op: 11 december 2016

De opbrengst van de Refilwe Winterfair is 5500 euro. Dat maakt de organisatie zondagavond bekend. De tweede editie van het evenement was vrijdag aan de Dissel. Er zijn veel voorbereidingen gedaan door buren en Refilwe vrijwilligers om een gezellige Winterfair op poten te zetten. De organisatie kijkt terug:

“Donderdagavond en vrijdagmorgen waren er al veel mensen in touw om de Dissel om te toveren tot een heuse markt. Er werd een grote tent opgezet, de snackcorner van Blocks werd geplaatst, net als de vele kraampjes die toen nog leeg waren. De kerstbomen werden mooi versierd en ook de kraampjes waren goed gevuld. Er was allerlei leuks te kopen en ook aan de innerlijke mens werd gedacht. Zo was er versgebakken cake, snoep, slaatjes, advocaat, broodjes hamburger, de Maxima cake uit Urk en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit alles was of werd ter plekke bereid door fantastische vrijwilligers! Ook konden de vooraf bestelde rollades opgehaald worden en bleven veel mensen nog even hangen voor een beker warme chocomelk of een bakje patat. In de tent was het lekker warm en kon even plaats genomen worden om ondertussen ook te luisteren naar de verschillende optredens van kinderkoor Uniek, Living Water en Uncle John. En niet te vergeten, er was een verloting met mooie prijzen, gesponsord door diverse winkeliers.

Verder was een er nog een leuke kerstbomenactie van Hoveniersbedrijf Johan van Dijk. Als je zaterdag een kerstboom kocht en de uitgedeelde flyer kon laten zien, ging er een percentage naar Refilwe. Leuk om ook zo samen te kunnen werken!

Rond 20:00 uur waren de kraampjes zo goed als leeg en kon er worden opgeruimd met de muziek van Uncle John op de achtergrond. We hebben met elkaar genoten, van opnieuw een geslaagd evenement. We zijn erg blij met alle hulp die we hebben gekregen, op welke manier dan ook. Namens het Refilwe team wensen wij u en jou goede feestdagen!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500