Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC eindigt op derde plek

Geplaatst op: 12 december 2016

GTC1 (2e klasse) heeft een goed seizoen achter de rug in de 2e klasse. Het tafeltennisteam eindigde op de 3e plaats in hun poule. Pieter Beuzenberg was ook deze competitie weer goed voor een groot aantal winstpunten, namelijk 23. Ook de twee andere teamleden scoorden goed.

Persoonlijke resultaten:

Egbert Beuzenberg        48%

Pieter Beuzenberg          77%

Kees Kranenburg           47%
GTC2 (3e klasse) begon het seizoen zeer goed. De eerste wedstrijd werd dik gewonnen met 2-8 van Wham, helaas wedstrijd 2 gelijk 3-7 verlies aan de broek. Naderhand bleek dit van de kampioen te zijn, dus die was te verwachten. Daarna weer 2 overwinningen op rij, kampioenschap begonnen we weer aan te ruiken! Helaas werd dit ook weer afgestraft met een 7-3 verlies in Mariënheem, dat was de nummer 2 van de competitie bleek later. Toen waren we op de helft van het seizoen. De 2e seizoenhelft ging eigenlijk fantastisch 3 overwinnen en 2 keer gelijk, zelfs gewonnen van de kampioen en 5-5 tegen de nummer 2. Dit resulteerde in een knappe 3e plek.

Persoonlijke resultaten:

Herman van Dalfsen      78%

Wijnand Oudenaarden   33%

Wilbert Oudenaarden     33%

Arno Withaar                 67%

 

——————————-

GTC 3 (4e klasse)  heeft begin van deze competitie de overstap gemaakt van de 5e naar de 4e klasse. Met deze promotie naar een hogere klasse heeft men vooral in het begin best moeilijk gehad. Later in het seizoen ging het beter, maar ook toen werden er toch nog te weinig partijen gewonnen. Alleen Hans Hilberts was in de meeste wedstrijden een zekerheid voor 2 of 3 winstpunten. Mooi dat het de spelers toch gelukt is om degradatie te voorkomen en zich op een royale manier te handhaven in de 4e klasse.

Met de ervaring uit deze wedstrijden, zien zij het komend seizoen met meer perspectief tegemoet.

Persoonlijke resultaten:

Hans Hilberts                71%

Aris van Ommeren         11%

Leen Oudenaarden         17%

Heinz Verspey                17%

————-

 

GTC4 (5e klasse). Dit team heeft het heel goed gedaan in de 5e klasse. Zijn met een riante voorsprong van 10 punten winnaar geworden in hun poule en promoveren daardoor naar de 4e klasse. Alle drie teamleden hebben goed gespeeld, maar Corstiaan Boll was dit seizoen de topper voor zijn team.

Persoonlijke resultaten:

Tom Beuzenberg           63%

Corstiaan Boll                81%

Arno Hofland                 70%

 

————————————-

JEUGD

GTCj1 (4e klasse)

Derde geworden in hun poule met 56 punten. Vooral de broers, Rafaël en Xander Oudenaarden , hebben aan dit puntenaantal een belangrijke bijdrage geleverd. Zij zetten elk seizoen weer stappen in techniek en spelinzicht, waardoor zij steeds beter worden.

Het team zal zeker in staat zijn om het volgende seizoen op een hoger niveau te spelen.

Persoonlijke resultaten:

David van Dijk               33%

Jan Heutink                    100% (2 wedstrijden)

Rafaël Oudenaarden      77%

Xander Oudenaarden     47%

 

————————————–

GTCj2 (4e klasse)

Dit team eindigde in de middenmoot van hun poule. Voor hen was het een zware poule/klasse, maar zij hebben er veel in geleerd. De belangrijke en scorende spelers in dit team zijn Maureen en Albert. Gezien hun ontwikkeling in dit seizoen, zullen ze steeds beter gaan spelen en hopelijk daaraan verbonden meer scoren.

Maureen van Dieren       54%

Albert Driessen              58%

Annerieke Visscher        22%

————————————–

GTCj3 en GTCJ4c  Startersklasse. Twee teams in de startersklasse. Een klasse waar in men leert hoe de competitie werkt en ook met wedstrijd druk leert om te gaan. Heel belangrijk als men beter en op een hoger niveau wil gaan spelen.

Niet alle spelers hebben evenveel wedstrijden gespeeld. Hieronder de persoonlijke resultaten gekoppeld aan het aantal wedstrijden, dat men gespeeld heeft.

Melle Bakker                  8%

Annedirk Bonthuis         92%

Eline van Dieren             62%

Heime van der Meer       33%

Jannelien den Otter        20%

Dirk Roetman                17%

Jan Visscher                   86%

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500