Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herman de Haan heeft meer A-merken in het assortiment

Geplaatst op: 2 januari 2017

Herman de Haan Group uit Genemuiden, bestaande uit een Technische Groothandel, Agrarische Groothandel en Groothandel op gebied van werk- en bedrijfskleding sluit zich per 1 januari 2017 aan bij de inkooporganisatie Transferro. Herman de Haan Group krijgt hiermee de beschikking over een voorraad van ruim 12.000 A-merk artikelen en verwacht daarmee haar klanten beter te kunnen bedienen.

‘Het samenwerken met een gedegen inkooporganisatie vormt het fundament van de betrouwbaarheid die klanten van ons kunnen verwachten’ zegt bedrijfsleider John van Dijk. ‘het assortiment in het centrale magazijn en de keuze voor A-merk leveranciers sluiten naadloos aan bij de visie van ons bedrijf’. Herman de Haan Group realiseert met de aansluiting een fikse conditie- en assortimentsverbetering op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500