Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe locatie voor Gebedsbijeenkomsten

Geplaatst op: 29 januari 2017

Vanaf volgende week maandag 6 februari zullen de maandelijkse gebedsbijeenkomsten (iedere 1e maandag van de maand) worden verplaatst naar het ’t Kruispunt, het inloophuis van het Leger des Heils aan de Kruisstraat 11. In ’t Kruispunt heerst een gezellige huiselijke sfeer en de kachel brandt er, stelt de organisatie.

De tijd blijft hetzelfde: van 20.30-21.30, maar vanaf 20.00uur staat de koffie klaar en na afloop kunt u rustig nog even blijven zitten om na te praten. De koffie is gratis, maar een kleine bijdrage in de collectebus is altijd welkom.

“We hopen elkaar te ontmoeten om te bidden en te danken voor Genemuiden, maar ook voor persoonlijk gebed en bemoediging onder elkaar! Ook als u het spannend vindt om te bidden bent u van harte welkom, want we willen benadrukken dat niets “moet”.”

Er is ook een emailadres waar eventuele gebedsverzoeken kunnen worden gedaan of vragen kunnen worden gesteld: gebed.genemuiden@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500