Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden vertellen hun reisverhalen in d’ Olde Soldoat

Geplaatst op: 2 februari 2017

Johan Snel wandelde afgelopen jaar van Zuid-Frankrijk naar het Spaanse bedevaartsoord Santiago de Compostela. Veel Genemuidenaren volgden zijn belevenissen op Facebook. Snel is echter niet de enige Genemuidenaar die naar Santiago ging. Komende dinsdag vertellen meerdere ‘Camino-gangers’ over hun avonturen tijdens Umme de Toafel van SCEG en Genemuiden Actueel.

Dirk Bonthuis is zo’n andere Genemuidenaar die het Spaanse oord bezocht. Hij liep zelfs helemaal vanaf Genemuiden en heeft ongetwijfeld een schat aan verhalen te vertellen. Dat geldt ook voor Marjanne Slagter en het echtpaar Bultje. Het huisartsenstel fietste naar Santiago en heeft ook een fietsreis naar Rome op de agenda staan. Allemaal vertellen ze over hun beweegredenen en natuurlijk over wat ze onderweg meemaakten.

Muziek is er ook. Een chansonnière wordt bijgestaan door Hans van ’t Noordende en Coen Bultje. Onderwijl kunnen bezoekers genieten van de Spaanse hapjes van Johan Snel en verschillende videopresentaties. Presentatie van de avond is in handen van Jan Blei, die ook de eerste editie van Umme de Toafel al presenteerde. Deze tweede editie is uiteraard bij d’ Olde Soldoat van Johan Snel.

Vanaf 19.30 uur is de inloop en om 20.00 uur ondervraagt Jan Blei de eerste gast. Gratis toegang, aanmelden is handig via:

https://www.facebook.com/events/357804764601876/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500