Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe trainer voor Sportclub-dames

Geplaatst op: 2 februari 2017

Met het aantrekken van Marcel Das, is de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het vrouwen 1 team van SC Genemuiden afgerond.

De 51 jarige Marcel Das woont in Epe en is in het dagelijks leven werkzaam bij het ministerie van defensie, is getrouwd en vader van twee dochters. Hij zal na het vertrek van de huidige trainer Jan Mulder, in het seizoen 2017-2018 voor de vrouwengroep staan.

Marcel is de huidige trainer van Oene Vrouwen 1 en is na drie jaar toe aan een nieuwe uitdaging, de afgelopen drie jaar wist hij dit vrouwen team tot tweemaal toe de na competitie in te loodsen. Voor zijn aanstelling bij v.v. Oene was hij damestrainer en assistent-coach bij het 1e team van SV Epe. SC Genemuiden denkt met het aantrekken van Marcel de juiste trainer voor het vrouwen team te hebben gevonden en hoopt dan ook op een prettige samenwerking.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500