Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP en CDA willen actie tegen ‘Topbergen’

Geplaatst op: 9 februari 2017

Wethouder Visserman gaat uitzoeken of er maatregelen nodig zijn om het gebied Topbergen aantrekkelijker te maken. Dat zei hij op vragen van CDA en SGP. “Het is er een puinhoop”, stelde Johannes van den Berg bij de behandeling van een kleinschalig woningbouwplan aan de Greenteweg. Op het terrein van het voormalig tuincentrum komt een woning. Daarover zijn alle partijen positief, maar het gebied er naast vinden SGP en CDA ‘een steenpuist’.

Mogelijk is een deel van het gebied gemeente eigendom. Visserman gaat dat uitzoeken. SGP wil ook weten waarom er aan de Greenteweg gebouwd mag worden, terwijl dat eerder niet was toegestaan. Dat heeft te maken met veranderd beleid van het waterschap en de provincie, volgens wethouder Speksnijder.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500