Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK-zwemmers verbeteren beste tijden

Geplaatst op: 13 februari 2017

Zaterdag 11 februari was het tijd voor de derde ronde van de Nationale Zwemcompetitie in Hardenberg. DEK kwam in deze wedstrijd  met 26 zwemmers aan de start. Er werden 20 persoonlijke records gezwommen. De grootste verbetering was voor Irenka van Dalfsen, zij wist haar tijd op de 50 meter rugslag met ruim 6 seconden te verbeteren. Ook wisten 3 zwemmers een clubrecord te verbeteren:  Robin van de Berg op de 100 mtr. wisselslag, Martijn Gerritsen op de 100 meter schoolslag en Thon Naberman op de 100 mtr. rugslag

Naast de reeds genoemde zwemmers waren er persoonlijke records voor Lennard Beens, Michelle van den Berg, Robin van den Berg, Tim Bosman, Herniek van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Isa Koobs, Fabienne van Luijk, Thon Naberman, Laurens van der Pligt, Sophie van Someren en Lars Tuinbeek. Hiermee bereikte DEK drie eerste, vier tweede en één derde plaats. Het estafetteteam Demi/Marianne/Sophie/Harryelle zette op de 4 x 50 wisselslag een derde tijd neer.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500