Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Komt Allen Tezamen laat ruimte voor anderen

Geplaatst op: 14 februari 2017

Het zestal dat eind 2016 Komt Allen Tezamen van de grond wist te krijgen, geeft dit jaar aan anderen de gelegenheid om het op te pakken. Er wordt gewerkt aan een draaiboek, dat eventuele opvolgers kunnen gebruiken bij een volgende keer.

De organisatie heeft wel de conclusie getrokken dat er voldoende draagvlak was voor Komt Allen Tezamen. “We hebben het als zeer bijzonder ervaren en zijn dankbaar voor de vele positieve reacties. Wat mooi dat we op deze manier iets voor elkaar kunnen betekenen en samen kunnen zijn op het Havenplein in ons mooie Genemuiden.”

Naar aanleiding van hun evaluatie zijn er vier sterke wensen naar voren gekomen, om het initiatief te laten ‘groeien’ in uitvoering, met een nog breder draagvlak in de gemeenschap. Ook is het gewenst om de continuïteit ook voor de lange termijn borgen en de uitvoering dynamisch houden door een gedegen afvaardiging van de lokale verenigingen in het organisatieteam te hebben en ieder jaar een roulerend organiserend team, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om haar steentje bij te dragen.

Het team wil daarbij wel helpen: “We willen een volgend organisatieteam natuurlijk bijstaan met raad, wanneer dat nodig is” en doet een oproep: “Vond u Komt Allen Tezamen 2016 van toegevoegde waarde? Misschien het overwegen waard om te kijken wat u samen kunt doen in 2017.”

Het schoof allemaal aan in de laatste maand, merkte een aanwezige op. “Genemuiden was ontzettend afwachtend. Maar we hebben geen negatieve geluiden gehoord. En dat is voor Genemuiden bijzonder.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500