Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dames DEK verliezen van Aquapoldro

Geplaatst op: 14 februari 2017

Foto's John Poot

De dames van DEK verloren zaterdag met 4-6 van Aquapoldro uit Apeldoorn. De dames bevonden zich in deze gelijkopgaande wedstrijd in een luxepositie als het ging om wisselspelers: ze hadden drie dames om zo de krachten te verdelen over de 4 partjes.

In de eerste periode ging de wedstrijd gelijk op. Kansen waren er voor beide kanten en de dames van DEK wisten er ook een gelijkspel uit te halen door een rebound die door Savannah werd benut. Het volgende partje ging het aardig gelijk op, al kwamen de dames uit Apeldoorn wel beter in de wedstrijd en zij wisten de voorsprong wel uit te bouwen. Toch bleef DEK in het kielzog van de tegenstander door doelpunten van Jantine en Savannah. Maar om in de lijn van Aquapoldro werd in het vierde partje wel steeds moeilijker, de tegenstander gaf de voorsprong niet meer uit handen en wist nog twee keer te scoren.

En zo wisten de dames deze thuiswedstrijd niet te winnen. Ze staan in de middenmoot van de competitie.

Uitslag; DEK D1 – Aquapoldro D3 4-6 (1-1, 1-2, 2-2, 0-1)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500