Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 18 februari 2017

Naast Genemuiden-Staphorst was er zaterdag nog een confrontatie tussen Zwartewaterland en Staphorst: in Rouveen won DESZ met 1-2 van de groene buurman. Ex-Sportclub-speler Danny Moorman schoot een keer raak en miste een penalty.

Olympia ’28 ging op eigen veld hard onderuit tegen WZC. De ploeg uit Wapenveld won met 1-4. Bonhof trof doel voor de Hasselters. VV Nunspeet won thuis met 3-1 van Hulzense Boys. Bij de ploeg van Marcel Boudesteyn stonden Abma en Eenkhoorn in de basis.

IJVV won op eigen veld ook met 2-0 van DZSV. Van de Genemuidenaren deed alleen Ryan van Lente mee.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500