Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop familie Paas

Geplaatst op: 1 maart 2017

MAF houdt haar traditionele kledingverkoop aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. Graag nodigt het organiserend comité iedereen uit om te komen neuzen tussen de nieuwe en gebruikte dames- en kinderkleding. De met zorg samengestelde collectie kleding bevat ook nu weer veel merkkleding en is van de beste kwaliteit. De prijzen zijn zoals gewoonlijk erg laag. Voor weinig geld kan uw zomerkledingkast weer (aan)gevuld worden.

De opbrengst van deze kledingactie is voor MAF en met name het Genemuider pilotengezin Arjan en Aartje Paas dat is uitgezonden naar Liberia. Zie ook www.bushpiloot.nl

De TFC (ThuisFrontCommissie) van het gezin Paas organiseert dit jaar voor de 17e keer deze kledingverkoop. Elk jaar twee keer. Dankzij de vele, vele zeer tevreden klanten in de afgelopen jaren is deze actie steeds weer een groot succes. Dat succes is niet minder te danken aan de goede (merk)kleding die wordt aangeboden, de gezelligheid in de winkel en het feit dat de opbrengst voor 100% naar het goede doel gaat.

Iedereen is welkom; voor het eerst op 15 maart om 9 uur. De andere openingstijden kunt u lezen  op www.MAF.nl/paas of www.bushpiloot.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500