Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn terug naar Sportclub, Christian Riemens doet stapje terug

Geplaatst op: 9 maart 2017

Sijmon Eenkhoorn speelt komend jaar weer bij Sportclub Genemuiden. Hij komt over van VV Nunspeet waar hij aan zijn eerste seizoen bezig is. Eerder speelde hij al tachtig wedstrijden in de hoofdmacht van Genemuiden, waarin hij zestien keer doel wist te treffen. Tegenover zijn komst staat het vertrek van Christian Riemens. Hij krijgt geen verlenging van zijn verblijf in de eerste selectie aangeboden.

Wel hebben Erwin Henniphof, Job van Dalfsen, en Robert Riezebos toegezegd dat ze bij de selectie blijven. Erwin Henniphof heeft inmiddels 39 keer het doel van SC Genemuiden verdedigd, waarvan 8 keer in het lopende seizoen. Robert Riezebos moet zijn debuut in het eerste nog maken, maar heeft er alle vertrouwen in nog veel te kunnen leren als één van de drie keepers in de selectie van Sportclub.

Middenvelder Job van Dalfsen is aan zijn vierde seizoen bezig, heeft inmiddels 55 wedstrijden gespeeld voor SC Genemuiden waarin hij 17 keer doel trof. Ondanks een studie in Groningen blijft Job spelen bij het vlaggenschip van SC Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500