Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 11 maart 2017

DESZ blijft op titelkoers: de ploeg uit Zwartsluis won zaterdagmiddag met 1-4 bij SC Lutten. Veel minder goed gaat het met Olympia ’28. De Hasselters zitten na de 2-4 nederlaag tegen Hattem in degradatiezorgen. Hattem wordt tegenwoordig getraind door Hans Roeland, die eerder Olympia en het tweede team van Sportclub Genemuiden trainde.

Het Genemuider getinte VV Nunspeet verloor zaterdag met 2-1 van Duno. Sijmon Eenkhoorn, die deze week bekend maakte terug te komen naar Sportclub, stond in de basis. IJVV kreeg thuis met 0-3 klop van DZC. Siebren Visscher stond in de basis, Niek Beens kwam na rust in het veld. Visscher en Ryan van Lente hebben ondertussen ja gezegd tegen een langer verblijf in IJsselmuiden. Beens wil ook blijven, maar moet nog kijken of dit te combineren valt met zijn werk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500