Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo en Immanuel op benefietconcert Rotary

Geplaatst op: 18 maart 2017

Op donderdag 13 april zal in de Bovenkerk te Kampen een benefietconcert georganiseerd worden door Rotary Zwartewatersteden t.b.v. het project “Umthumbo” te Durban. De uitvoering wordt verzorgd door het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo en het Urker Jong Gemengd Koor. Beide koren staan onder leiding van Harm Hoeve.Verder wordt medewerking verleend door het trompettisten-duo Arjan en Edith Post, organist Marco den Toom en op de vleugel Jorrit Woudt.

Het concert zal in het teken staan van Pasen. Het belooft een fantastisch concert te worden, zeker gelet op de kwaliteit van beide koren en de prachtige begeleiding c.q. medewerking van de muzikale ondersteuning. De reformatorische omroep zal waarschijnlijk een registratie maken van dit concert. Kortom een concert waar iedereen bij wil zijn. Aanvang van het concert is 19.30 uur, vanaf 19.00 uur is de kerk open.

Goede Doel.

De opbrengst van de avond wordt besteed aan het project ” Umthumbo” te Durban. “Umthumbo” is een opvangcentrum in Durban( Zuid-Afrika) voor de opvang van straatjongeren vanaf 8 jaar. De meeste kinderen zijn mishandeld, seksueel misbruikt of leven op straat. Door de vele gevaren biedt het opvangcentrum hen een kans om te overleven. “Umthumbo” biedt ze een veilige plek en helpt hen om hun leven weer op de rit te krijgen. Ook preventief doet “Umthumbo” goed werk door families in de townships te helpen en zo te voorkomen dat de kinderen op straat terecht komen.

Kaartverkoop

Kaartverkoop vind plaats bij de ingang van de kerk;  de toegangsprijs op de avond is € 12,50. Aanvangstijd: 19.30 uur.In de voorverkoop zijn de kaarten € 10,00 en verkrijgbaar via de webshop van Stereo. www.mannenkoorstereo.nl .

Sponsoring

Doordat veel bedrijven deze actie sponsoren zijn de kosten volledig gedekt door deze sponsorinkomsten en komen de inkomsten van het concert volledig ten goede aan het goede doel in Zuid-Afrika.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500