Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook tiende Rock Evening een succes

Geplaatst op: 19 maart 2017

De Rock Evening beleefde zaterdagavond zijn tiende editie in d’ Overtoom. En dat was een waardig jubileum. Het Belgische Koyle zorgde voor een prima show en bovendien was de theaterzaal uitstekend gevuld.

Bezoekers kregen bij binnenkomst een aardig aandenken aan het jubileum van de Rock Evening: een flesopener met uitneembaar muntje voor de supermarktkarretjes. Lazy Daisy verzorgde vervolgens het voorprogramma en daar was weinig mis mee. Toch was het wachten op Koyle, die na een eerder optreden in Genemuiden opnieuw voor een vlammende show zorgde. Het geluid in opener Thunderstruck van AC/DC was nog verre van optimaal, maar daarna revancheerden de Belgen zich snel met een vette show vol rockhits uit de afgelopen decennia. De zanger wees er nog fijntjes op dat de Rock Evening tien jaar bestaat, maar dat de band al een keer zo lang meedraait.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500