Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rijwielhuis Van Dalfsen vergroot de winkel

Geplaatst op: 23 maart 2017

Rijwielhuis van Dalfsen heeft de winkel in de Langestraat vergroot. Dat was ook nodig omdat de zaak sinds december dealer is van het topmerk Koga Miyata. Het resultaat van de interne verbouwing en restyling is komende week te zien tijdens een Voorjaarsshow.

Naast Koga blijft Van Dalfsen ook premiumdealer van Gazelle. Dat betekent dat het hele assortiment van de Nederlandse fietsenproducent verkrijgbaar is in de Langestraat. Kinderfietsen zijn er onder meer van Alpina en Loekie. Ook voor het groeiende segment e-bikes heeft Van Dalfsen een breed aanbod van fietsen, beginnend bij Cortina van € 1199,–. Een lifestyle e-bike van Sparta tot een Gazelle Ultimate met middenmotor met navigatiesysteem of een Koga met Bosch motor en een volautomatisch versnellingssysteem.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van e-bikes is het ‘Smart-systeem’ van Sparta. “Je e-bike is altijd verbonden met internet met een anti-diefstalchip. Wanneer er iemand aan je fiets rommelt, met hoge snelheden verplaatst wordt of onverwachts verplaatst wordt, krijg je direct een melding op je telefoon. Bij diefstal kun je via het track-and-tracefunctie precies zien waar je e-bike zich bevindt. Zo vind je altijd je fiets terug”, legt Van Dalfsen uit.

De voorjaarsshow van Van Dalfsen is op 31 maart en 1 april. Belangstellenden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje alle veranderingen bekijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500