Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wandelvierdaagse zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 27 maart 2017

De wandelvierdaagse Genemuiden wordt dit jaar gelopen 12, 13, 14 en 15 juni. De organisatie is weer gestart met alle voorbereidingen. Dit jaar kan er gelopen worden 5km, 10km, 15km, de jongste kinderen kunnen 1 dag meelopen. De gemeentelijke vergunning is aangevraagd, de routes zijn weer uitgestippeld en de muziekkorpsen zijn weer vastgelegd. Ook hebben vele sponsoren  weer toegezegd.

“Bij het organiseren zijn wij vrijwilligers nodig. Dit jaar zoeken wij eigenlijk nog mensen die met ons het verkeer willen regelen.  Lijkt je dat wat stuur dan een mail naar tiny.hendriks@ziggo.nl of neem een kijkje op onze website  www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl”, zegt de organisatie.

De verkeersregelaarscursus is dinsdag 28 maart om 19.15 in Genemuiden (Olde Staduus). “Als organisatie hopen wij dan ook dat er mensen zich melden zodat de kinderen veilig over kunnen steken tijdens de vierdaagse. Ook zijn wij nog enkele vrijwilligers nodig voor andere activiteiten.”

Vanaf  22 mei kunnen de wandelaars zich weer digitaal inschrijven.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500