Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Another Journey bij DOS

Geplaatst op: 28 maart 2017

Another Journey staat zaterdag in d’ Olde Soldoat. Dat is een coverband die alleen nummers van Journey speelt. Die band is de gekroonde koning van de westcoast AOR rock. De eerste hardrockband die een jaar lang de eerste plaats bezette in de Amerikaanse Billboard 100 om vervolgens plaats te moeten maken voor Michael Jackson’s “Thriller”.

The Beatles van de hardrock, met een supertalent aan muzikanten en songwriters. Songs met arrangementen die zich kenmerken van ijzersterke melodielijnen, muzikale virtuositeit en veelzijdigheid. Klassiekers, veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden.

Journey… de onmiskenbare stem van zanger Steve Perry, de hemelse gitaarpartijen van Neal Schon, de onuitputtelijke keyboardklanken gestuwd door een op blues geschoolde pompende ritmesectie. Another Journey wil de line-up van 1977 t/m 1996 weer doen herleven. Als toegewijde Journey-devoten zullen zij de klassiekers van weleer ten gehore brengen.

Aanvang 22.00 uur

Entree € 5,-

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500