Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe trainingspakken voor ASSS-team

Geplaatst op: 29 maart 2017

Foto Helmich Lubberts

In oktober na de wedstrijd tegen het team van Excelsior ’31 uit Rijssen werd er al een tipje van de sluier opgelicht: Comceptum full-service vond dat het A.S.S.S. team (Aangepaste sport en spelen Sportclub Genemuiden) maar eens in het nieuw gestoken moest worden.

Woensdagavond was het dan eindelijk zover, uit handen van algemeen directeur Reinier Heikoop werden er trainingspakken met daarop het geborduurde logo van het A.S.S.S. team uitgereikt. Het gehele team is natuurlijk zeer verguld met deze nieuwe trainingspakken en bedankt Comceptum hier hartelijk voor.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500