Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ligplaatsen voor boten bij Tebezo opgeheven

Geplaatst op: 30 maart 2017

Mensen die hun boot in de haven van Tebezo hebben liggen, moeten die vóór 14 april daar weg halen. Per aanstaande zaterdag verhuurt het bedrijf de ligplaatsen niet meer, zo meldt het in een korte brief aan ligplaatshouders. “We weten dat het zeer kort dag is, maar we gaan er vanuit dat u voor de tijd uw boot en/of toebehoren weghaalt”, schrijft het Genemuider bedrijf in de brief.

“Dat ze dat willen doen, moeten ze zelf weten”, reageert Rob Holewijn van de Watersportvereniging, die schat dat het om zo’n dertig boten gaat. “Al die mensen nu als het ware binnen amper twee weken op straat zetten, is natuurlijk belachelijk. Waar moeten ze heen?”

Holewijn zelf weet het in ieder geval niet. “De binnen- en buitenhaven zijn vol”, zegt hij. Wat de reden van het besluit van Tebezo kan zijn, weet hij ook niet. Bij Tebezo zelf was (donderdagochtend) nog niemand bereikbaar voor commentaar.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500