Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het is lente, motoren worden van stal gehaald

Geplaatst op: 2 april 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Het is 18 graden aan het veer. Veel wandelaars lopen hun zondagse rondje. Vanaf de overkant van de pont komen ook veel motorrijders die hun eerste ritje maken. “We maken een rondje door de Kop van Overijssel. We begonnen ons rondje in Kampen, nu via Genemuiden naar Zwartsluis, Giethoorn, Steenwijk, Belt-Schutsloot en nu via de pont weer terug naar Kampen”, vertelt een motorrijder. Een groepje fietsers fiets een knooppuntenroute hier in de regio. “Het is geweldig fietsweer, een lekker windje, zonnetje en in bijna elk dorp kijken we of er een terasje is. Zo kom je niet ver, maar het is wel beregezellig”, vertelt een vrouw.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500