Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Strijd is volop losgebarsten: Schoolvoetbal groot succes

Geplaatst op: 4 april 2017

tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Op de tweede dag van het Schoolvoetbaltoernooi op Sportpark de Wetering is het drukker dan gisteren. Fanatieke papa’s langs de lijn, mama’s gezellig bij elkaar op het bankje kijkend naar hun kroost wat de winst probeert binnen te slepen. “Erachteraan!” schreeuwt een vader. Dat hoeven ze tegen de kinderen van groep 3 van de Johannes Bogermanschool geen twee keer te zeggen, want daar gaat een oranje zwem kinderen, achter dat ronde ding aan! Een geweldig gezicht. Ook bij de oudere groepen is het een serieuze strijd. En talenten: Die zitten er zeker tussen.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500