Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inloopavond van de Oranjevereniging

Geplaatst op: 5 april 2017

De Oranjevereniging houdt dinsdagavond 11 april een inloop in de kantine van d’ Overtoom. Die is onder meer bedoeld om adreswijzigingen door te geven. Ook kunnen bezoekers zich aanmelden als lid, waarmee ze nog profiteren van alle voordelen tijdens Koningsdag.

“Jaarlijks komen wij als organisatie er achter dat er adressen gewijzigd zijn van onze leden, die niet bij ons zijn door gegeven. Of dat er andere gezinssituaties zijn gewijzigd met betrekking tot het lidmaatschap. Wij zullen deze wijzigingen meteen doorvoeren, zodat ook voor de komende jaren de ledenkaarten juist bezorgd zullen worden”, meldt de vereniging. Dit soort informatie kan dus tijdens de avond van 19.00 tot 21.00 uur worden doorgegeven.

Mensen die al lid zijn hebben ondertussen hun ledenkaarten ontvangen. Nieuwe leden krijgen dinsdag meteen een ledenkaart mee. Ook kunnen kinderkaarten worden opgehaald, als een gezin daaraan een tekort heeft.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Inloopavond van de Oranjevereniging

  1. Gh schreef:

    Jammer dat er geen mailadres staat. Ik moet voor 3e jaar op rij al achter mn eigen kaarten aan.. jammer..

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500