Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dames waterpolo eindigden als vijfde

Geplaatst op: 10 april 2017

Tekst en foto's John Poot

De waterpolo dames van DEK speelden hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen Hatto Heim. Het was een doelpuntrijke wedstrijd die in de laatste 30 seconden verloren werd: de uitslag werd 6-7 in het voordeel van de dames van Hattem.

De wedstrijd ging gelijk op qua kansen en doelpunten, Hatto Heim opende de score, maar telkens wist DEK het aansluitende doelpunt te scoren en zelfs op voorsprong te komen. Maar door een man meer situatie voor Hatto-Heim wisten de dames uit Hattem de 3 punten weg te kapen uit Genemuiden.

Dit seizoen eindigde de dames van DEK op een mooie 5de plek.

Eindstand DEK D1 – Z&PC Hatto-Heim, 6-7 (2-2,1-1, 2-2, 1-2)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500