Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stille week en samenzang

Geplaatst op: 10 april 2017

Deze week, van maandag tot en met donderdag, vindt de Stille week plaats. In deze week is er een samenkomst in het Hervormd Centrum met een kort meditatief moment, zang en muziek rond het thema: ‘Dichtbij Jezus’. Iedereen is van harte welkom. Starten om 19.00 uur.

Net als andere jaren is er ook dit jaar weer een samenzangbijeenkomst op de 2e Paasdag in de Hervormde Kerk (Kerkplein) om samen paasliederen te zingen. De meditatie zal verzorgd worden door ds. J.A. van den Berg. Tijdens deze dienst wordt medewerking verleend door mannenensemble “Sjofar” o.l.v. Albert Bekendam, piano Annelien Bekendam. Het orgel wordt bespeeld door Jan Rutger Voorhorst. Aanvang van de bijeenkomst is 9.30 uur. Een liederenblad is aanwezig. Na de samenkomst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en koffie/thee/fris te drinken in de Garfkamer die grenst aan het kerkgebouw.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500