Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC doet goede zaken

Geplaatst op: 10 april 2017

De drie seniorenteams van tafeltennisvereniging GTC Genemuiden hebben vorige week een thuiswedstrijd gespeeld. Het eerste team heeft een hele mooie uitlag neer gezet, waardoor het een stevige middenplaats in hun poule hebben ingenomen. Pieter en Wouter wonnen zelfs alle partijen.

Het tweede team deed het minder en verloor 3 tegen 7. De spelers in dit team hebben het moeilijk gehad deze competitie, door blessures en daarbij was ook niet altijd het sterkste team beschikbaar. Voor dit tweede team, als ook het derde team ligt het degradatiespook voor de deur. Normaliter komen deze competitie per poule twee teams in plaats van één team voor degradatie in aanmerking. Team drie heeft over ruim een week in de laatste wedstrijd de mogelijkheid nog wat recht te zetten.

SENIOREN

2e klasse:  GTC 1 – Kampenion 7 :  9 – 1

Pieter Beuzenberg          3

Wouter Beuzenberg       3

Kees Kranenburg           2

Dubbel                           1

——————

3e klasse:  GTC 2 – Smash In 1 : 3 – 7

Herman van Dalfsen      2

Arno Withaar                 1

————————————–

4e klasse:  GTC 3 –  Smash In 2 :  2 – 8

Hans Hilberts                2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500