Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte gehandicaptensport levert 5546 euro op

Geplaatst op: 11 april 2017

Honderd vrijwilligers zijn in de week van 27 maart tot en met 1 april met de collectebus op pad geweest in Zwartewaterland voor de gehandicaptensport. Dit was zeker de moeite waard. De collecte heeft in Genemuiden 3115,00 euro opgebracht en in Hasselt 2431,00 euro. De totale opbrengst van deze collecte in Zwartewaterland komt daarmee op een totaalbedrag van 5.546,00 euro. 

Hiervan wordt 75 procent landelijk besteed aan goede doelen en 25 procent van de opbrengst komt ten goede aan de begeleiding van ongeveer 50 pupillen van ‘Ons Zwemuurtje’: de zwemvereniging voor (vooral) verstandelijk gehandicapten in Genemuiden, waar men heel blij is met dit bedrag.

Renate van Dalfsen en Ad Theil, de coördinatoren van de collecte in Zwartewaterland bedanken alle collectanten en iedereen die het Fonds Gehandicaptensport met een bijdrage heeft gesteund heel hartelijk voor de medewerking aan de collecte.

Helaas is er in Zwartsluis niet gecollecteerd omdat er geen coördinator is. Het Fonds is op zoek naar iemand die deze taak op zich wilt nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500