Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dressuuramazones rijden in de prijzen

Geplaatst op: 24 april 2017

Afgelopen week reisden dressuuramazones Janine Flier-Breman, Mirthe Bakker en Erika Henniphof af naar wedstrijden in Oldebroek, Kampen en Dalfsen. Janine Flier-Breman maakte een erg mooi L2 debuut en nam meteen de eerste en tweede prijs mee naar huis. Ook Mirthe Bakker en Erika Henniphof wisten prijzen op hun naam te schrijven.

Janine Flier-Breman debuteerde op donderdag 20 april jl. met haar paard Harley in de klasse L2. De combinatie reed twee nette proeven en werd door de jury beloond met hoge scores van 209 en 204 punten. Met dit resultaat wist zij meteen de eerste en de tweede prijs op haar naam te zetten. Ook met haar paard Hercules was Janine Flier-Breman erg succesvol in Oldebroek. In de klasse M1 reed zij in de eerste proef naar de eerste prijs met 204 punten. In de tweede proef wist Flier-Breman de vierde prijs op haar naam te zetten met 189,5 punt.

Mirthe Bakker ging met haar schimmelpony Sultan van start in Kampen. De combinatie kwam voor de tweede keer uit in de klasse M2 en reed met een sterke proef naar een mooie score van 207 punten. Met dit resultaat wonnen Mirthe en Sultan met een ruime voorsprong de eerste prijs van de gecombineerde klasse M1/M2 categorie C/D/E.

In Dalfsen ging Erika Henniphof van start met haar paard Enouk. De combinatie reed in de tweede proef van de klasse L2 naar 201,5 punt en won hiermee de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500