Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestevaer leidt veel nieuwe zwemmers op

Geplaatst op: 29 april 2017

Afgelopen zaterdag 29 april was er feest in zwembad Bestevaer! Er werd afgezwommen voor diploma A, B en C. Nadat de kinderen heel goed hun best hebben gedaan voor het diploma zijn alle kinderen geslaagd. Voor Fleur Schuurman was het dubbel feest, zij was jarig.

Dit zijn de geslaagden voor diploma A:

Albert Jan Meijwaard, Amy Gebben, Aron Zwep, Berdien van der Weerd, Brian Kloen, Chanieke de Boer, Huub Meuleman, Jade Jasmijn Croezen,  Jawin Fokker, Jerry Mabongo Roetman, Lea van Regteren, Leanne Potkamp, Lianne van de Wetering, Lize van der Kamp, Lotte Kornet, Lucas Visser, Marcus de Greef, Nagham Al Asaoudah, Niek Westerbroek, Nina Smit, Sam Koster, Sanne Riezebosch, Sven van den Berg en Tom Kruider.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Anne-Rienke Mulder, Anne-Sophie van Luttikhuizen, Ardjan Last, Cornel Eikelenboom, Daan Koster, Esmee van Es, Fleur Schuurman, Hessel van Dijk, Lara van den Berg, Lieke van Es, Linde Eenkhoorn, Lisa Godefroij, Lynn Domine, Mark Diender, Marlin van den Belt, Merel van de Kamp, Myrthe Breet, Noud Halfwerk, Rachel van Laar, Rowan Hoogenkamp, Stijn ter Wee, Twan van den Berg en Williese Opschoor.

Dit zijn de geslaagden voor C:

Lin Hallaq, Maximillian Kater, Melody van Dam, Terri Koppenol en Tristan Kater.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500