Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Markt voor de Blokhuisbus

Geplaatst op: 5 mei 2017

Op zaterdag 13 mei wordt op het terrein voor het Blokhuis aan de Oostpietbrugweg een actie markt gehouden met vele atracties. De actie is in het kader van een “Een nieuwe bus voor het Blokhuis” . Inmiddels zijn er tal van acties geweest met een mooi resultaat, wat straks moet leiden naar een prachtig eind resultaat.

De activiteiten op de markt zijn voor elk wat wils. Alles wat een markt aantrekkelijk maakt is aanwezig. Nieuwe en tweede hands spullen, plantjes markt met vele prachtige hangers. Eigen baksels, gerookte zalm en eigen gemaakte advocaat zal in bepekte mate aanwezig zijn. Mooi om te geven op 14 mei met moederdag.
De bewoners zelf zullen een pannekoeken restaurant verzorgen.
Een loterij met mooie prijzen en het rad van avontuur zal niet ontbreken.
Ook op het gebied van eten en drinken is alles te verkrijgen. Gebakken vis, broodje haring, hamburgers, frikadellen en patat.

Vanaf 10 uur staan we met de koffie met gebak voor u klaar.
Voor de kinderen zijn er ook tal van activiteiten. Een groot springkussen en meerdere spelletjes bieden de mogelijkheid om zich volop te vermaken.

Om het geheel aantrekkelijk te maken is er rond één uur een optreden van kinderkoor Uniek en om 13.30 uur een optreden van muziekkorps Irene uit Hasselt.
Rond 2 uur zullen de checks uitgereikt worden van de opbrengst van de mega verloting van de voetbalwedstrijd van het g-team.
Om half drie volgt dan de afsluiting met een verkoop bij opbod.
Hierin oa twee keer 45 vierkante meter pvc, inclusief egaliseren en leggen. Hiernaast tal van prachtige artikelen die beslist de moeite waard zijn.
De markt is vanaf 10 uur en eindigt na de verkoop bij opbod.
Diegene die gerookte zalm of advocaat in de voorverkoop hebben gekocht, kunnen deze afhalen van 10 tot 3 uur.
Omdat de parkeer mogelijkheden erg beperkt zijn, worden de auto gebruikers geadviseerd en verzocht te parkeren op het havenplein.
Bij deze is een ieder van harte uitgenodigd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500