Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uncle John heeft zin in vanavond

Geplaatst op: 5 mei 2017

De Genemuider band ‘Uncle John’ zal vanavond als hoofd-act de aftrap van de tweedaagse Brommersprint verzorgen. De band speelt een breed scala aan rock/pop covers variërend van Motorhead tot Avicci, uitgevoerd in de eigen ‘Uncle John’ stijl.  “We gaan er een mooi feestje van maken en hebben er onwijs veel zin in” zegt Jerry Hoekman met een grote glimlach en stralende pretogen. “We vinden het ook erg gaaf dat de Zwartewaterlandse band Net-Niks in ons voorprogramma staat” aldus Hoekman. De meeste mensen zullen Jerry kennen als gitarist van oa 12X12 en Beatfish, maar bij ‘Uncle John’ is hij drummer. “Ook een erg mooie ervaring en leuke uitdaging”

Naast de twee lokale bands zullen DJ’s Guido en Klaas het programma muzikaal aanvullen. Het programma is opgesteld voor een breed publiek en staat garant voor een gezellig avondje uit. De afgelopen dagen is er door de organisatie hard gewerkt om alles op en langs de Randweg voor het tweedaagse evenement klaar te krijgen. De toegang vanavond is GRATIS en de tent gaat om 21.00uur open (toegang vanaf 16 jaar). Kijk voor meer informatie over het gehele Brommersprintprogramma op: www.brommersprint-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500