Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gids wijst toeristen op aanbod Genemuiden

Geplaatst op: 6 mei 2017

Toeristen die dit jaar Genemuiden aan doen krijgen een mooie gids inclusief kortingacties aangeboden. De tijd van het gekopieerde formulier is daarmee voorbij. Dankzij financiering van het Provisoorfonds en Samen Actief kon het Toeristisch Informatiepunt de gids door Prestige laten maken.

Wethouder Dick Visserman kreeg zaterdagochtend het eerste exemplaar van de gids. Die is net op tijd voor het toeristenseizoen, dat al is begonnen. “De afgelopen week liepen al veel toeristen binnen. Straks komen ook weer de bootjestoeristen. Dat zijn er dagelijks soms tien tot vijftien. En die willen we graag wijzen op al het moois wat Genemuiden te bieden heeft”, vertelt Klasien Hoekman, die samen met Peter Leenhouts en Ellen Hilhouts een werkgroep vormt.

In de gids staat mooi overzichtelijk wat er in Genemuiden en omstreken te beleven valt. Winkeliers en horecauitbaters bieden bovendien leuke kortingen aan voor gasten. De gidsen liggen ook in het Toeristisch Informatiepunt, in feite de oude VVV die sinds 2009 in Genemuiden bestaat. Eerst in de oude Wereldwinkel aan de Nijstad en sinds 2013 in ’t Olde Staduus.

Hoekman en Visserman riepen zaterdag op tot meer samenwerking tussen onder meer de musea en andere organisaties die zich bezighouden met de promotie van Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500