Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie eerste prijzen voor Flier

Geplaatst op: 7 mei 2017

Afgelopen week reisden Zwartewaterruiters Janine Flier-Breman en Anne-jet Harms af naar wedstrijden in Exloo en Raalte. Janine Flier-Breman pakte met twee paarden drie eerste prijzen en een tweede prijs. Ook Anne-jet Harms wist de eerste prijs op haar naam te zetten.

Janine Flier-Breman ging op donderdag van start op het goed georganiseerde 4-daagse topsport dressuur Hippisch Exloo. Hier reed zij met Harley in de gecombineerde klasse L1/L2 twee sterke proeven en kreeg van de jury 193 en 194 punten. Met dit resultaat wist zij twee maal de eerste prijs op haar naam te zetten. In de gecombineerde klasse M1/M2 ging Janine Flier-Breman van start met Hercules. De combinatie zette twee mooie proeven neer en kreeg voor beide proeven een mooie score van 199 punten. Hiermee won Flier-Breman de eerste en de tweede prijs.

Anne-jet Harms ging met haar pony Buddha to Buddha van start in Raalte. De combinatie sprong een nette en foutloze ronde en kreeg van de jury een hoge score van 81 stijlpunten. Met dit resultaat ging zij de concurrentie ruim voorbij en zette de eerste prijs op haar naam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500