Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harco Kolk neemt afscheid bij Sportclub

Geplaatst op: 7 mei 2017

Foto Helmich Lubberts

Bestuurslid Technische Zaken voor de 1e & 2e selectie Harco Kolk heeft het bestuur van Sportclub Genemuiden laten weten af te willen treden tijdens de komende ledenvergadering in oktober. Afgelopen zaterdagavond 6 mei heeft hij dit mede gedeeld aan selectie en staf tijdens de teamavond, waar ook afscheid is genomen van de spelers die aan het seizoen stoppen of vertrekken uit de eerste selectie

Harco is bijna 10 jaar aanéén gesloten bestuurslid geweest met één van de uitdagendste portefeuille¹s binnen Sportclub. Harco heeft zijn werk met veel plezier gedaan en vindt het nu tijd om plaats te maken en zijn werkzaamheden over te dragen, met Harco zal ook de technische commissie afscheid nemen.

Onder architectuur van Harco Kolk bereikte Sportclub mooie successen, o.a. promotie naar de Topklasse in 2009, winnen bekerfinale 2012, kampioen hoofdklasse C, deelname aan Amstel cup met wedstrijden tegen FC Groningen, FC Twente, ADO Den Haag en PSV.

Richting volgend seizoen is al voor een groot deel invulling gegeven aan de selecties en staf. Harco blijft komende tijd gewoon bestuurslid maar geeft het bestuur zo de ruimte en de tijd om een opvolger te zoeken richting de ledenvergadering van oktober waar de leden dan kunnen stemmen over een nieuw voor te dragen bestuurslid.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500