Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herman Jansen assistent bij Sportclub 2

Geplaatst op: 11 mei 2017

Foto archief Helmich Lubberts

Met de aanstelling van Herman Jansen als assistent-trainer van SC Genemuiden 2, is de invulling van de technische staf voor het 2e team voor het seizoen 2017-2018 voltooid

.Herman Jansen is geen onbekende binnen Sportclub, als oud 1e elftal speler maakte hij furore bij SC Genemuiden 1 en deelde daar mee in de vele successen. Op dit moment is hij nog met veel plezier als trainer actief bij het D1 team en had hij in het verleden ook andere jeugdteams onder zijn hoede, ook droeg hij met zijn voetbalkennis en ervaring bij aan de ontwikkeling van de aankomende talenten.

Nu maakt Herman de overstap naar het 2e team en gaat hij de trainer/coach voor het komende seizoen Edwin Starke ondersteunen bij de trainingen en wedstrijden. “Met de inbreng van Herman stapt er een hoop ervaring binnen, ervaring die hopelijk bijdraagt tot een verdere ontwikkeling van de spelers en de doorstroming naar het 1e vergemakkelijkt”, aldus Sportclub Genemuiden in een persbericht.

Buiten Herman Jansen hebben ook verzorger Gerrit Buitenhuis, elftal leider Wim Jansen en grensrechter Gert-Jan Beldman aangegeven volgend seizoen weer deel te willen uitmaken van het 2e team.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500