Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schoolfeest van de Vogelaar

Geplaatst op: 16 mei 2017

Zoals elk jaar houdt OBS De Vogelaar ook aanstaande vrijdag 19 mei van 17:30 uur tot 20:00 uur weer haar traditionele schoolfeest. Dit schoolfeest houdt de school jaarlijks om te kunnen blijven voorzien in extra benodigdheden en  activiteiten voor de kinderen van de school. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst van het schoolfeest geschonken aan een goed doel.

Voor dit jaar heeft De Vogelaar gekozen om een deel van de opbrengst te schenken aan de stichting “Elk Kind Telt (UP4S)”. Stichting UP4S helpt kansarme kinderen in Oeganda. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. In 2003 is stichting UP4S opgericht door Sylvia Mbabazi en haar man Frank Rus.

Om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren, zijn er heel veel leuke activiteiten te doen. Van springkussens tot meerijden met een echte zijspan. Ook vindt er na een aantal jaren weer de gordijnenverkoop plaats en natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd in de “cafetaria”. De dag afgesloten met een grote verloting met heel veel mooie prijzen.

“Natuurlijk hopen wij op een zo hoog mogelijk bezoekersaantal en daarom wordt u hierbij aanstaande vrijdagmiddag uitgenodigd aan de Tureluur 2”, aldus de school.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500