Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ver(f)huizing voor de Verfboer

Geplaatst op: 16 mei 2017

Tekst en foto's Jeroen Eenkhoorn

Decotrading, de groothandel voor schildersbedrijven, is niet meer gevestigd aan de Karst de Langestraat. Klanten kunnen nu voor verf en het uitgebreide assortiment terecht op de nieuwe locatie aan de Schering 51, achter de winkel van Jan Pleijsier.

De laatste tijd hebben er een aantal veranderingen plaatsgevonden. Het bedrijf heet nu De Verfboer en heeft ook een nieuwe eigenaar. Die heeft al een zaak in Lemmer en heeft de Genemuider groothandel overgenomen.

Waar Decotrading meer een groothandel was voor schildersbedrijven, richt de Verfboer zich nu ook meer op de particuliere markt. Volgens André Roos, al jaren de vaste verkoper van de Verfboer, is alle verkoop uit eigen voorraad en dat is een groot voordeel voor de klant. De winkel is voor particulieren maar ook voor schildersbedrijven gemakkelijk te bereiken via de Nijverheidsstraat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500