Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ladies Sportclub vermaken zich in Haarlem

Geplaatst op: 22 mei 2017

Foto Helmich Lubberts

Ook dit jaar zijn de dames en vriendinnen van de sponsoren van Sportclub Genemuiden weer op stap geweest, de traditionele Ladies-Day zocht dit jaar zijn toevlucht in Haarlem. Ruim 150 personen vertrokken in alle vroegte vanaf sportpark “de wetering’, om er een mooie dag van te maken.

Onder prachtige weersomstandigheden arriveerden de dames rond 11.00 uur in Haarlem, alwaar men met een rondvaartboot onder het genot van koffie met appeltaart begon aan de rondvaart door de grachten van Haarlem. Na deze rondvaart die veel moois van het oude Haarlem liet zien, was het alweer tijd voor de Lunch. Ook deze werd aan boord genuttigd.

Het middag gedeelte mocht naar eigen keuze worden ingevuld, waarbij het bezoek aan winkels en museum bezoek bij de meesten de voorkeur had. Tot 16.30 uur hadden de dames hier tijd voor, na nog wat genuttigd te hebben op één van de vele terrassen die Haarlem rijk is was het om 17.00 uur alweer tijd om richting huis te gaan.

De dag werd afgesloten bij Hotel het Zwartewater in Zwartluis, waar de dames een heerlijk buffet werd voorgezet om vervolgens rond 22.00 uur huiswaarts te keren en terug mocht kijken op opnieuw een geslaagde Ladies-Day.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500