Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe rolstoelbus voor ouderen

Geplaatst op: 23 mei 2017

Foto: Atse Numan/Breman.net

Met een bijdrage van 80 bedrijven heeft de Stichting Vrienden van de Meente een rolstoelbus voor ouderen aangeschaft. De bus vervangt de 15 jaar oude bus waarmee ouderen voorheen vervoerd werden. Met een feestelijke bijeenkomst vond vanmiddag de overhandiging plaats.

De bus is niet helemaal nieuw. Volgens Marco van Lente van de Stichting Vrienden van de Meente gaat het om een ‘goede gebruikte bus’. “Wij verwachten dat hij probleemloos een jaar of 10 mee kan”, zegt Van Lente. “En alle ouderen van Genemuiden mogen er gebruik van maken.” De bus wordt gereden door vrijwillige chauffeurs. “In overleg is veel mogelijk qua beschikbaarheid.”

Naast zo’n 80 bedrijven deden ook de Snelvliegers een bijdrage. Daarnaast komt er nog fancy fair van de Johannes Bogermanschool, bestemd voor de bus.
 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500