Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede Fun & Forget in Hasselt

Geplaatst op: 28 mei 2017

Op 21 & 23 juni organiseren jongerenwerk, Steunpunt Mantelzorg en de buurtsportcoaches de tweede activiteit van Fun & Forget.

Dit project is bedoeld voor kinderen die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan jonge mantelzorgers. Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hier voor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen welkom, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

Bij deze activiteit staat er een zeskamp op het programma met als afsluiting een barbecue. De locatie is deze keer de accommodatie van Olympia ’28 in Hasselt. Op de eerste activiteit kwamen 66 kinderen af. Toen werd er gebowld, een spel gespeeld en gezamenlijk gegeten.

Aanmelden kan tot 12 juni op www.bewegeninzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500