Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Reeks nieuwe zwemmers erbij

Geplaatst op: 31 mei 2017

SONY DSC

Afgelopen zaterdag 27 mei was er weer diplomazwemmen bij zwembad Bestevaer. Er werd voor zowel het A- B- als C-diploma gezwommen. Ondanks de hitte in het bad vanwege het mooie weer waren de toeschouwers zeer enthousiast, en hebben we er een mooi feestje van kunnen maken.  Alle kandidaten zijn geslaagd voor het diploma.

De geslaagden voor A zijn:  Bente Pelleboer, Brett Kemerink, Daan Meuleman, David Idzes, Dernick Last, Gerson van der Linde, Iris Bakker, Isa Henniphof, Jesse Bijlaar, Joarno Huttenga, Joline Last, Jonathan Wensink, Julia Eenkhoorn, Kasper van den Berg, Layan Alhusni, Leah Beelen, Lianne Eikelenboom, Liza Regterschot, Lucas de Groot, Lucas van Frankenhuyzen, Lynn Welbergen, Mason Jake Swann, Mesam van Dalfsen, Milan Reedijk, Niels Jansen, Nienke Post, Noor Visscher, Sanne Buitink, Sema Hallaq, Siem Pleijsier, Susan van Dijk, Thomas Ottens, Yana Siebert.

De geslaagden voor B zijn: 

Amy Gebben, Boaz Santbergen, Brian Kloen, Chanieke de Boer, Daan Post, Herrald Krul, Huub Meuleman, Jade Jasmijn Croezen, Jawin Fokker, Julian van het Goor, Lea van Regteren, Leanne Potkamp, Linn Erdsieck, Lize van der Kamp, Lotte Kornet, Lotus Tippe, Lucas Visser, Matthias Fuite, Nagham Al Asaoudah, Sven van den Berg, Tom Kruider, Wilbert van Asselt.

De geslaagden voor C zijn:  Jessin Huisintveld, Luuk Gerrit Kolk, Tabitha Primrose Moyo Roetman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500