Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetballen bij 3:16

Geplaatst op: 2 juni 2017

Op de parkeerplaatsen bij Jeugdhonk 3:16 wordt komende vrijdag vanaf 19:30 een groot voetbaltoernooi gehouden. Dat vindt plaats op 1 kunstgrasveld, met een pannakooi. Iedereen mag meedoen aan het toernooi, teams bestaan uit vier mensen. De hoofdprijs is vijftig euro voor het winnende team.

Opgeven voor het toernooi, georganiseerd door de activiteitencommissie van 3:16, kan in het jeugdhonk, via Instagram (@jeugdhonk316) of mail: activiteiten316@gmail.com. Deelname kost 4 euro per persoon. Daarbij zijn twee keer drinken en een snack (kroket of frikandel) inbegrepen. Opgeven (tot een kwartier voor aanvang) kan ook in teamverband, met vier personen en eventueel maximaal twee wissels.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500