Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Morgen minder parkeerplaatsen bij Hema

Geplaatst op: 8 juni 2017

Een deel van de parkeerplaatsen bij de Hema in Genemuiden wordt vrijdag aan het eind van de middag afgesloten. Het gaat om de parkeerplaatsen achter de lijn ingang Hema/garage Brouwer. Jeugdhonk 3:16 houdt op die locatie een voetbaltoernooi. 

Vrijdag aan het eind van de avond worden de parkeerplaatsen weer vrijgegeven. Aanmelden voor het voetbaltoernooi (eventueel in teamverband van vier mensen) kan overigens via activiteiten316@gmail.com. Iedereen mag meedoen, de kosten zijn vier euro per persoon. De hoofdprijs voor het winnende team is 50 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Morgen minder parkeerplaatsen bij Hema

  1. Enrico Kolk schreef:

    Beste Sportclupper,

    Zou je je in helder Nederlands willen uitdrukken? Wat is je punt?

    Een toernooi zonder wedstrijdelement lijkt me lastig trouwens. Maar als jij het weet, mag je het zeggen. (Misschien ook fijn als je dat wilt doen onder je eigen naam, anoniem schreeuwen kan iedereen).

  2. Sportclupper schreef:

    Is dit niet een belachelijke situatie ?Ieder jaar word er gevoetbald op het plein achter de Vogelaar ,De jongens die met het toernooi mee doen bij jeugdhonk 3;16 mee doen mogen om het wedstrijd element niet mee doen ,en dan lees ik dat bij dit toernooi de prijs 50 euro is. Hoe is dit mogelijk ? Kan dit of mag dit om dat het gaat als het om geld gaat ,of gaat dit spelletje voor de gezelligheid of voor de gezondheid ?? Wie het weet mag hier op reageren ,maar ik denk dat de organisatie van dit toernooi geen poot heeft om op te staan !!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500